Backlinks Kopen: een goede boost om te stijgen in Google

Published Apr 04, 21
5 min read

Wat Is Linkbuilding? - Backlinks 2020 - Kwalitatieve LinksHet wordt makkelijker om kwalitatief hoogstaande content te schrijven en meetbaar resultaat te boeken. Na verloop van tijd zal je zien dat zowel Google als jouw doelgroep je gaat zien als autoriteit binnen je vakgebied. Maar daarover later meer. Ik hoop je te laten zien dat ik alles weet over SEO en dat ik je als geen ander kan helpen om meetbaar resultaat te behalen.

Kies daarom een onderwerp waar jij en je collega’s veel vanaf weten. Zorg er daarnaast ook voor dat de content die je schrijft interessant is voor potentiele afnemers van je betaalde product. Je wilt uiteindelijk ook beloond worden voor je moeite. Kijk daarnaast goed hoe hevig de concurrentie binnen dit gebied is.

Hoe Kom Je Aan Backlinks? (+15 Linkbuilding Tips!)

Als je meer informatie wil over het kiezen van jouw specialisatie, schrijf je dan na het lezen van dit bericht in voor mijn gratis SEO cursus. “Vanaf vandaag ga je jezelf neerzetten als de meest betrouwbare adviseur voor jouw (potentiële) klanten op het gebied van jouw specialisme”. Oké eerlijk is eerlijk, die uitspraak heb ik niet helemaal zelf bedacht.

Zijn strategie gaat nog veel verder, maar daarover later (misschien) meer. Zorg dat je voor jezelf duidelijk hebt wat je wilt bereiken in de relatie met je klanten. Zie je ze als afnemers of zie je ze als relaties?Hoe jij je klanten ziet is namelijk van grote invloed op hoe zij jou zien en daar draait het om.

Seo Checklist 2020: Strategie Trends #1 Ranking Google

Het allermooiste van alles? Je wordt een autoriteit. Hoe en waarom je precies een autoriteit wil worden vertel ik je later. Oké, laten we weer even een stapje terug doen. Dit artikel gaat over stappen maken met een SEO strategie en nu ben ik aan het praten over het opbouwen van een optimale klantrelatie binnen een specialisme.

Met een specialisatie kun je veel verder de diepte ingaan. Zo sluit je aan bij het bredere zoekgedrag van je doelgroep. Over dit zoekgedrag vertel ik je straks meer, dus wees niet bang als het nu nog niet duidelijk is. De belangrijkste boodschap voor nu: het kiezen van een specialisatie gaat je veel betere Google zoekresultaten opleveren.

Linkbuilding Uitbesteden? Een Top Linkprofiel Voor 2020

Startpagina backlinks kopen zorgt voor meer klanten   EBC Designebc-design.nlSEO Checklist 2020: Strategie & Trends #1 ranking Googlecreative-ct.nl


Nadat je een specialisme hebt gekozen is het tijd om content op je website te creëren. Het is niet erg als je nog geen specialisatie hebt gekozen, hou alleen in gedachten dat je dit wel moet doen. Zoals ik bij strategie stap 1 al zei, je wilt een goede relatie opbouwen met je doelgroep.

Hoe meer toegevoegde waarde je levert, hoe beter. Laat me dit verder uitleggen aan de hand van een stappenplan:Doe zoekwoorden onderzoek. Vind aansluiting bij het zoekgedrag van je doelgroep. Schrijf killer content (uitleg volgt). Geef een zo goed mogelijk antwoord op de vragen van je doelgroep. Pagina optimalisatie. Laat Google weten welke vragen je hebt beantwoord.

De 12 Meest Gemaakte Linkbuildingfouten Die Je Moét Vermijden

Probeer een aantal zoekwoorden te vinden die aan elkaar gerelateerd zijn. Creëer vervolgens content die inspeelt op dit onderwerp. Je kunt daarbij kiezen tussen shorttail en longtail zoekopdrachten. Shorttail zoekopdrachten zijn korte zoekopdrachten van meestal 1, 2 of 3 woorden met een hoge zoekintensiteit. De zoekopdrachten zijn vaak breed en de concurrentie hoog.

70% van al het zoekverkeer bestaat uit zogeheten long tail zoekopdrachten. seo tool. Dit is waar het bij veel bedrijven mis gaat…Ze kiezen een aantal populaire shorttail zoekwoorden met veel concurrentie en vragen zich daarna af waarom het niet lukt om snel in de top 10 te komen. Ik leg het je uit aan de hand van een voorbeeld.

Backlinks Kopen: Reteslim Of Oliedom?

Stel, je hebt een online platform voor makelaars in heel Nederland…Je wil natuurlijk dat mensen die huizen kopen via jouw website een geschikte makelaar vinden. Daarom optimaliseer je een nieuwe pagina voor het zoekwoord ‘huis kopen’. Er zoeken maandelijks 18. 000 mensen op dit zoekwoord. Wat een goudmijn!Toch?Ja en nee.

Vervolgens zorgt het uitblijven van een top 10 score alleen maar voor teleurstelling en frustratie. Gelukkig is er een oplossing!Kies een specialisatie (daar is-ie weer). Stel je kiest ervoor om het platform in eerste instantie te richten op ‘kopers van een eerste huis’. Bedenk met welke vragen deze kopers zitten en ga op zoek naar (longtail) zoekopdrachten waar minder concurrentie is.

Hoe Kom Je Aan Backlinks? (+15 Linkbuilding Tips!)

En nu komt het allerleukste…Je kunt op meerdere zoekwoorden tegelijk gaan scoren. Hoe?Door zogenoemde ‘killer content’ te gaan schrijven. Nu komt misschien wel het belangrijkste gedeelte. Het schrijven van ‘killer content’. Met ‘killer content’ geef je zo goed mogelijk antwoord op de zoekvraag van je doelgroep. Laten we blijven bij het voorbeeld van de vergelijkingssite voor makelaars.

Maar zeg nou zelf, hoeveel waarde voegt dat toe?Precies, weinig. Je zal er waarschijnlijk middelmatig mee scoren binnen de Google ranking. Maar nog veel belangrijker, slecht bij je bezoekers. De bezoeker die op je website komt zal niet onder de indruk zijn van je content en je al helemaal niet als autoriteit gaan zien.

Hoe Bouw Je Een Linkprofiel? - Mr Seo Bureau - 10 Jaar

Kijk wat er allemaal al online te vinden is, gebruik dit als inspiratie en breid het verder uit met al je eigen kennis. Maak een checklist met onderwerpen waar je bezoekers echt iets aan hebben, ga de diepte in en loop alle aspecten na die voor de lezer relevant zijn.

Het maakt niet uit hoe lang het artikel is, als het maar zo goed mogelijk antwoordt geeft op de vraag. Omdat je veel verschillende sub-onderwerpen behandelt rond één thema is de kans groot dat je op meerdere zoekwoorden goed gaat ranken. Daarnaast laat je aan je bezoeker zien dat je veel van dit onderwerp weet.

Hoe Zorg Je Voor Sterke Backlinks? - Equote The Linkbuilding

Hoe je kunt controleren of je vooruitgang boekt in de Google ranking kom ik later op terug. Nu eerst terug naar de geschreven content - seo tool. Je hebt content geschreven over vragen die spelen bij je doelgroep. Nu is het tijd om Google te laten weten waar je over geschreven hebt. Je schrijft content voor je doelgroep en niet voor Google, maar het is wel belangrijk dat je Google zo goed mogelijk laat weten waar je over schrijft.

More from Overzicht, Online

Navigation

Home

Latest Posts

Published Jul 28, 22
8 min read